Sportinė apranga ir avalynė internetu

Кредитна історія не має важливого значення, якщо клієнт хоче взяти гроші до зарплати на картку онлайн в інтернеті.

Оформити швидку позику без відмов на карту. Взяти гроші в позику онлайн на будь-які потреби до 15 000 грн. Через інтернет за 15 хвилин в Україні.

Vyriška avalynė

Vyriški adidas laisvalaikio kolekcijos bateliai. Швидкий займ або онлайн кредит на картку ..
€6995
8132
Vyriškos PUMA šlepetės. ..
€2195
8118
Vyriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai. ..
€7995
8117
Vyriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai. ..
€7495
8116
Vyriški PUMA bėgimo bateliai ..
€12495
8115
Vyriški adidas laisvalaikio kolekcijos bateliai. ..
€5995
8114
Vyriški adidas bėgimo bateliai. ..
€7995
8104
Vyriški adidas laisvalaikio bateliai. ..
€11995
8103
Vyriški PUMA bėgimo bateliai ..
€8995
8094
Vyriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai. ..
€7995
8093
Vyriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai. ..
€7495
8092
Vyriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai. ..
€9995
8091
Vyriška avalynė

Lengva, patogi ir dėvima kasdien. Kas? Sportinė vyriška avalynė!

 

Sportinio tipo avalynė, tai ne tik batai, kuriuos dėvime sportuodami, tai ir patogi bei lengva avalynė, kurią galime dėvėti kasdien. Sportinio tipo laisvalaikio batai yra gaminami įvairių modelių ir spalvų, kad išsirinkti galėtų kiekvienas. SPORT 4U parduotuvėje prekiaujame žinomiausių prekių ženklų avalyne – ADIDAS, NIKE, HUMMEL ir kitų. Mūsų parduotuvėje rasite tiek ir kokybiškos avalynės, skirtos treniruotėms, tiek ir galėsite rinktis iš stilių ir spalvų įvairovės ieškodami laisvalaikio kolekcijos batelių.

 

Laisvalaikio kolekcijos kedai – laisvalaikis jūsų pėdoms

Mėgstate leistis į ilgus pasivaikščiojimus, o gal tiesiog vertinate patogumą? Tokiu atveju pigūs, bet kokybiški vyriški batai jums bus reikalingi kasdien! Stilingus laisvalaikio kolekcijos batus galima dėvėti tiek ir darbe, ypač jei tenka daug vaikščioti ar beveik visą dieną praleidžiate stovėdami. Patogi sportinio tipo avalynė tiks ir po darbo valandų – su ja bus patogu vaikščioti, su dviračiu važiuoti nedidelius atstumus ar tiesiog leisti laiką mieste ar gamtoje.

Laisvalaikio kolekcijos avalynė yra gaminama pritaikant tas pačias technologijas kaip ir kuriant batus atletams. Todėl pėdai bus suteikiama pakankamai amortizacijos, kad ji mažiau vargtų ilgai stovint ir  / ar vaikštant. Tinkama atrama pėdai – tai būdas leisti laisvalaikį pajusti ir jūsų pėdoms. Specialios vidpadžių technologijos sukuria jausmą lyg vaikščiotumėte minkštu kilimu ar basomis ant smėlio pajūryje. Skamba gerai, ar ne?

Vasarai galite rinktis lengvus modelius su tinkleliu batų viršuje. Tokio tipo bateliai geriau vėdinasi, todėl pėda nesušils, nesuprakaituos, visą dieną jausitės gaiviai ir švariai. Taip pat vasariniai modeliai yra lengvesni ir savo svoriu, nes juk tinklelio tipo medžiaga sveria gerokai mažiau nei, pavyzdžiui, oda. Taigi žingsniuoti su tokiais batais bus vienas malonumas! Itin populiarus pasirinkimas vasarai, tai dabar madingi balti kedai. Jie atrodo itin stilingai, o be to – juos lengva priderinti prie bene bet kokio stiliaus. NIKE AIR MAX EXCEE ar PUMA CARACAL – tai tik pora mūsų siūlomų baltų kedų modelių, apžiūrėkite visą pasiūlą internetu ir išsirinkite jums labiausiai patinkančią batų porą!

O gal jus domina praktiškesnių spalvų sportinė avalynė rudeniui ar žiemos sezonui? Taip, taip, perskaitėte teisingai – sportinio stiliaus avalynė gali būti tinkama ir žiemai! Rudeniui puikiai tiks modeliai su vientisa (ne tinkliuko) danga. Tokio tipo batai apsaugo nuo lietaus ir vėjo. Pavyzdžiui, NIKE MD RUNNER 2 modelis yra su odinėmis detalėmis bato priekyje ir šonuose, apsaugos koją nuo drėgmės einant per drėgną žolę ar nestipriai lyjant. Žiemai ieškokite batų su aukštesniu aulu (kad neprikristų sniego į bato vidų), taip pat atkreipkite dėmesį į tai, ar konkretus modelis yra su pašiltinimu. Pavyzdžiui, PUMA REBOUND STREET V2 L bateliai turi aukštą aulą, kuris ne tik suteikia šilumos blauzdai, bet ir apsaugo nuo kritulių. NIKE TANJUN CHUKKA modelis yra su pašiltinimu, todėl jis taip pat tinka žiemos sezonui.

 

Profesionalių atletų avalynė kiekvienam

Mums gerai žinomi prekių ženklai, tokie kaip ADIDAS, NIKE, PUMA ir kiti, nuolat bendradarbiauja su profesionaliais sportininkais iš viso pasaulio, kad sukurtų geriausią avalynę skirtingoms sporto šakoms. SPORT 4U parduotuvėje prekiaujame šių žinomų gamintojų avalynės modeliais, kad jūs galėtumėte išsirinkti tą batų porą, kurios jums šiandien reikia. Sportinė avalynė vyrams internetu – tai galimybė greitai palyginti skirtingų gamintojų modelius, kainas ir įsigyti tą batų porą, kurios ieškote.

Sportuojant yra aktualu, kad pėda gautų pakankamai atramos ir treniruočių metu sumažėtų traumų tikimybė. Todėl yra svarbu treniruotėms turėti tinkamą avalynę (bėgimui – bėgimo, o ne laisvalaikio ir pan.) Jei kelis šiltus metrų pabėgėsite su įprastais laisvalaikio kedais, tikriausiai, nieko blogo nenutiks, tačiau jei sportuojate ar planuojate sportuoti reguliariai, tuomet itin svarbu išsirinkti būtent treniruotėms skirtą avalynę. SPORT 4U parduotuvėje kiekvienos prekės aprašyme rasite svarbiausią informaciją apie parduodamus batus. Jei ieškote batų sportui, atkreipkite dėmesį į tai, ar jums patinkantis modelis priklauso treniruočių, ar laisvalaikio kolekcijai. Treniruotėms skirta avalynė visada yra pažymėta, taip pat nurodoma, ar konkretus modelis tinka planuojantiems bėgioti.

Jei sportuosite šiltuoju metų laiku ar sporto salėje, jums tikriausiai verta atkreipti dėmesį į tai, ar bate lengvai cirkuliuos oras. Pavyzdžiui, PUMA ENZO EDGE MESH ar ADIDAS QUESTAR FLOW modeliai yra lengvi ir leidžiantys pėdoms kvėpuoti. Tekstilinis bato audinys leidžia greitai išgarinti prakaitą, o CLOUDFOAM vidpadis leidžia batui tobulai prisitaikyti prie jūsų pėdos formos.

Norėtumėte naujos batų poros, bet abejojate ar jums ne per didelė jos kaina? Kokybiška avalynė vyrams neprivalo būti brangi! Mes galime mėgautis patogia ir praktiška avalyne pigiau, įsigydami ją per akciją ar išpardavimus. Tai kokybė už geresnę kainą! Ieškokite geriausių pasiūlymų SPORT 4U parduotuvėje internetu.

Rašyk
Skambink