Sportinė apranga ir avalynė internetu

Кредитна історія не має важливого значення, якщо клієнт хоче взяти гроші до зарплати на картку онлайн в інтернеті.

Оформити швидку позику без відмов на карту. Взяти гроші в позику онлайн на будь-які потреби до 15 000 грн. Через інтернет за 15 хвилин в Україні.

Moteriška avalynė

Adidas moteriški laisvalaikio bateliai. ..
€12995
8137
Moteriškos PUMA šlepetės ..
€2995
8122
Moteriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai ..
€11995
8121
Adidas moteriški laisvalaikio bateliai. ..
€8995
8105
Moteriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai ..
€8495
8098
Moteriški PUMA laisvalaikio kolekcijos bateliai ..
€7495
8097
Moteriški PUMA treniruočių bateliai ..
€7995
8096
Moteriški PUMA bėgimo kolekcijos bateliai ..
€11995
8095
Adidas moteriški laisvalaikio bateliai. ..
€7995
8040
Moteriški PUMA bėgimo kolekcijos bateliai ..
€12495
8039
Moteriški PUMA BLSTR Wns laisvalaikio bateliai ..
€9995
8037
Moteriškos PUMA šlepetės ..
€3995
8030
Moteriška avalynė

Sportinė moteriška avalynė – išsirinkite jums patogiausią modelį!

 

Platus modelių pasirinkimas ir skirtingų prekių ženklų gaminiai leidžia užtikrinti, kad apsilankę SPORT 4U parduotuvėje internete jūs lengvai ir greitai rasite norimą sportinių batų porą. Mūsų parduotuvėje galite įsigyti tiek ir kokybiškos, patogios avalynės sportui, tiek ir laisvalaikio batų kasdienai. SPORT 4U asortimentas nuolat pildomas, kad čia rastumėte naujausių kolekcijų gaminius! Pigi, bet stilinga – išsirinkite savo naują batų porą internetu!

 

Patogi sportinė avalynė moterims

Treniruotėms reikia kokybiškos ir patogios avalynės. Nesvarbu, ar sportuojate namuose, sporto salėje ar lauke. Kiekvienam treniruotės tipui ar sporto šakai reikėtų pasirinkti tinkamiausią avalynę. Jei sportiniai marškinėliai, tinkami bėgimui, iš esmės tiks ir važiavimui dviračiu, tai avalynės pasirinkimas turėtų būti atidesnis. Tinkamai parinkta avalynė gali apsaugoti pėdas (ir kojas) nuo traumų.

Štai paprastas pavyzdys – jei bėgiojate lauke (gamtoje, ant žolės, miško takeliais), jums reikės batų, kurie suteikia papildomos atramos pėdai ir apsaugo ją nuo paviršiaus nelygumų (akmenukų, kankorėžių ir pan.) Jei bėgiojate sporto salėje (ar namuose) ant treniruoklio, tokiu atveju svarbiausias kriterijus renkantis batus jums bus ne pėdos stabilizavimas, bet amortizacija, kad bėgimo metu susidarantys smūgiai būtų kuo švelnesni ir mažiau neigiamai paveiktų sąnarius. Atrodytų, kad batų ieškote tai pačiai sporto šakai – bėgimui ­– tačiau abiem atvejais reikėtų pasirinkti skirtingą batų porą.

Sportiniai moteriški kedai yra ne tik patogūs, bet ir stilingi. SPORT 4U parduotuvėje rasite platų žinomų prekių ženklų kedų pasirinkimą – NIKE, ADIDAS, PUMA ir kitų. Abejojate, ar turėsime jums tinkamą dydį? Įprastai galite rinktis tiek mažų, tiek didelių dydžių avalynę. Skirtingi gamintojai gali siūlyti šiek tiek skirtingų dydžių batus, tačiau dažniausiai lengvai rasite savo kojai tinkamą dydį, jei jis pateks į intervalą tarp 36 ir 42 dydžių. Žinoma, atsižvelkite į tai, kad skirtingų gamintojų dydžiai gali šiek tiek skirtis, todėl rinkdamosios batus pasimatuokite savo pėdos ilgį (stovint prie sienos, nuo ilgiausio piršto iki kulno) centimetrais ir palyginkite gautą rezultatą su atitinkamos firmos avalynės dydžių lentele. Išsimatavusios pėdą tiksliai žinosite, kuris dydis jums geriausiai tinka. Kad jums būtų patogiau, dydžių lentelę pateikiame prie kiekvienos prekės.

 

Stilingi laisvalaikio batai moterims

Patogūs moteriški batai yra tinkami ne tik sportui. Aktyvų gyvenimo būdą mėgstančioms ar tiesiog patogumą vertinančioms moterims jokia naujiena kedus derinti prie džinsų, kelnių ar net sijonų ir suknelių! Įvairių gamintojų laisvalaikio kolekcijos avalynė yra stilinga, bet išsaugojusi tą patį patogumą kuriuo pasižymi sportiniai batai. Kam aukoti stilių arba patogumą, jei galite pasirinkti abu?

Šiuo metu yra ypač madingi moteriški balti kedai, tokie kaip NIKE AIR MAXX EXCEE. Šis modelis puikiai tiks vasarai ar pavasariui, nors balti kedai yra teplūs, tačiau juos bus paprasta nuvalyti. Šis NIKE modelis bato priekyje ir išorėje yra dengtas oda, todėl batus lengvai nuvalysite tiesiog su drėgna šluoste. Šių batų viršus leidžia pėdai kvėpuoti, todėl jie bus tinkami šiltesniems orams. Vasarinė moteriška avalynė dažnai bus lengvesnė, su tinkleliu bato viršuje, kuris leidžia kojai kvėpuoti ir taip sumažina prakaitavimą bei užtikrina optimalią pėdos temperatūrą. Tokie yra PUMA X-RAY FOXGLOVE ar ADIDAS ASWEERUN sportiniai bateliai.

Rudeniui verta rinktis batus, kurie dengti oda ar kita lietui ir vėjui atsparia danga. Pavyzdžiui, ADIDAS 8K 2020 ar NIKE LD VICTORY modeliai. Jei ieškote avalynės vėsesniam metų laikui, tačiau norite įsigyti tokį pat madingą baltą kedų modelį, pasidomėkite PUMA gaminiais. Pavyzdžiui, rudeniniai TURINO STACK bateliai yra odiniai, balti su subtiliu aukso spalvos PUMA logotipu. Bateliai yra klasikinių kedų dizaino, suvarstomi batraiščiais. Bato vidpadžiai su SOFTFOAM technologija, garantuojančia komfortą net ir visą dieną praleidus ant kojų.

 

Moteriški batai internetu: platus pasirinkimas, nuolaidos ir specialūs pasiūlymai

SPORT 4U parduotuvėje internete galite greitai ir patogiai įsigyti norimos sportinės ar laisvalaikio avalynės. Patogi filtravimo sistema leis greitai susirasti norimą prekę. Nesvarbu, ar jūsų pagrindinis kriterijus yra prekės ženklas, ar avalynės dydis, ar kaina. Daug skirtingų prekių ženklų ir dar daugiau skirtingų modelių leis išsirinkti tą batų porą, kuri yra ne tik kokybiška, bet ir atitinka jūsų skonį.

Dydžio pasirinkimas taip pat nebus problema, nes parduotuvėje rasite ir 36, 37 dydžio batų, ir modelių plačiai pėdai, ir 40, 41, 42 modelio avalynės. Žinoma, jei šiuo metu vyksta avalynės išpardavimas, gali būti, kad populiariausių – 38, 39 dydžio batų galime laikinai neturėti. Tačiau asortimentas yra nuolat pildomas, kad jūs galėtumėte įsigyti naujausių kolekcijų gaminius ir dėvėti ne tik patogius, bet ir stilingus batus kasdien. SPORT 4U parduotuvė – tai gera kaina, kokybiški prekių ženklai ir platus sportinio stiliaus avalynės pasirinkimas!

Rašyk
Skambink