NIKE ONE CLUB sportinis krepšys

Akcija -20%

Prekės kodas: CV0062-725

Turimas kiekis: Išparduota

Nike sportinis krepšys

Gamintojas: Nike

NIKE sportinis krepšys, puikiai tiks sportinei aprangai ir avalynei sudėti.

Matmenys: 54 x 20 x 20 cm.

Sudėtis: 100% poliesteris.

Visas internetu įsigytas prekes Lietuvoje pristatome per 2-5 darbo dienas. Pristatymo kaina yra 2.49€, o jei jūsų užsakymas viršija 20€ - pristatymas nemokamas.

Jeigu įsigytos prekės nepateisina Jūsų lūkesčių, jas galite grąžinti per 14 kalendorinių dienų nuo jų pristatymo/atsiėmimo. Netikusias prekes nemokamai pakeisime į kitas tokios pačios vertės prekes arba analogišką prekę, arba grąžinsime už prekes sumokėtus pinigus.

Prekes galima grąžinti šiais būdais:

* OMNIVA, LP EXPRESS, DPD paštomatais - Kauno PM URMAS Pramonės pr. 16. Kontaktinis tel +37062095684. Prašome į siuntą įdėti PVM sąskaitą faktūrą.

* prekes pristatyti į vieną iš Sport 4U parduotuvių, esančių PM URMAS ir PC MOLAS, Kaune arba PC MOLAS ir PC AKROPOLIS, Klaipėdoje. Prašome su savimi turėti PVM sąskaitą faktūrą.

  Grąžinamos prekės turi būti su autentiškomis etiketėmis, sportiniai bateliai su originalia, nesugadinta pakuote, jos negali būti dėvėtos ar kitaip naudotos.

Prekių keitimo į kitą dydį, spalvą arba modelį atveju pakartotinas pristatymas yra nemokamas.
Jeigu keičiamų prekių kainos skiriasi, susidaręs skirtumas yra grąžinamas klientui arba turi būti primokėtas.

Prekių grąžinimo atveju sumokėta suma už prekę/-es grąžinama ne vėliau kaip per 10 darbo dienų nuo susitarimo dėl pinigų grąžinimo. Pinigai grąžinami tik į tą sąskaitą iš kurios buvo apmokėtas užsakymas.

Iškilus klausimams, maloniai prašome kreiptis telefonu +37062095684 arba el.paštu eshop@sport4u.lt

Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Nike sportinis krepšys ..
€5595€6995
Rašyk
Skambink