Sportinė apranga ir avalynė internetu

Кредитна історія не має важливого значення, якщо клієнт хоче взяти гроші до зарплати на картку онлайн в інтернеті.

Оформити швидку позику без відмов на карту. Взяти гроші в позику онлайн на будь-які потреби до 15 000 грн. Через інтернет за 15 хвилин в Україні.

Vyriški marškinėliai

Vyriški adidas marškinėliai. ..
€3995
8220
Vyriški adidas marškinėliai. ..
€2995
8136
Vyriški adidas marškinėliai. ..
€3295
8111
Vyriški NIKE laisvalaikio kolekcijos marškinėliai ..
€4795
8078
Vyriški NIKE laisvalaikio kolekcijos marškinėliai ..
€3995
8071
Vyriški NIKE laisvalaikio kolekcijos marškinėliai ..
€3995
8070
Vyriški adidas marškinėliai. ..
€2995
8069
Vyriški adidas marškinėliai. ..
€3495
8068
Vyriški PUMA laisvalaikio kolekcijos marškinėliai ..
€2795
8057
Vyriški Puma laisvalaikio marškinėliai. ..
€3495
8051
Vyriški Puma laisvalaikio marškinėliai. ..
€3495
8050
Vyriški Puma laisvalaikio marškinėliai. ..
€2795
8049
Vyriški marškinėliai

Sportiniai vyriški marškinėliai – išsirink patogiausius ir sportui, ir laisvalaikiui

SPORT 4U parduotuvėje galite įsigyti patogių sportinio tipo marškinėlių įvairioms progoms. Žinoma, didžiąją asortimento dalį sudaro vyriški marškinėliai skirti treniruotėms. Tačiau mūsų parduotuvėje taip pat rasite ir stilingų polo marškinėlių, patogių medvilninių marškinėlių laisvalaikiui ar jaunatviškų ir madingų berankovių marškinėlių. Žinomi prekių ženklai, tokie kaip HUMMEL, ADIDAS, NIKE, leis neabejoti gaminių kokybe ir išsirinkti savo mėgstamiausio prekės ženklo rūbus treniruotėms ir laisvalaikiui!

 

Aukšta prekių kokybė ir platus skirtingų prekių ženklų pasirinkimas

Mūsų parduotuvėje rasite originalių ADIDAS, PUMA ir kitų prekių ženklų gaminių. Kiekvienas gamintojas turi savitą stilių ir kuria išskirtinio dizaino rūbus, tačiau visi šie prekių ženklai yra užsitarnavę gerą vardą ne tik tarp sporto mėgėjų, bet ir tarp profesionalių atletų. Todėl sportinė apranga vyrams iš mūsų parduotuvės bus ne tik madinga ir stilinga, bet ir patogi bei funkcionali.

Sportinės aprangos pagrindas – tai patogūs ir funkcionalūs sportiniai marškinėliai. Juk nesvarbu, į kokią treniruotę keliausite, nesvarbu ir ar žiema, ar vasara – sportinių marškinėlių jums tikrai reikės! SPORT 4U rasite marškinėlių bene visiems gyvenimo atvejams. Marškinėliai ilgomis rankovėmis bus naudingi atvėsus orams ar kaip papildomas sluoksnis po sportine striuke. Marškinėliai trumpomis rankovėmis yra turbūt populiariausias pasirinkimas – jie tinkami  dėvėti tiek ir vasarą vieni, tiek ir žiemą po bliuzonu ar striuke. Sportui skirti marškinėliai yra pagaminti iš sintetinių audinių, juos lengva prižiūrėti, jie greitai išdžiūsta. Galite rinktis modelius be kišenių ar su kišenėms nugaroje važiuojant dviračiu, polo tipo marškinėlius ramesnėms treniruotėms, ar berankovius, greitai džiūstančius marškinėlius intensyvioms treniruotėms.

 

Stilingam ir patogiam laisvalaikiui

Sportinio stiliaus marškinėliai vyrams yra reikalingi ne tik sportuojant, bet ir laisvalaikiui. Kam atsisakyti sportinio stiliaus rūbų patogumo, jei galima juos dėvėti kasdien? NIKE, ADIDAS, HUMMEL ir kiti gamintojai kuria laisvalaikio rūbų kolekcijas, kurios derina sportinių rūbų patogumą ir kasdienių rūbų funkciją. Laisvalaikio kolekcijų vyriški marškinėliai būna pagaminti iš medvilnės ar medvilnės ir elastano, poliesterio mišinio. Medvilnė rūbui suteikia švelnumo, tokį audinį yra itin malonu jausti prie kūno. Elastanas suteikia tamprumo, marškinėliai geriau priglunda ir dailiai atrodo.

Polo tipo marškinėliai su apykakle yra itin populiarius laisvalaikio rūbas. Jie gražūs ir stilingi, tačiau savo patogumu nenusileidžia paprastiems sportiniams marškinėliams. Pavyzdžiui, PUMA laisvalaikio kolekcijos polo marškinėliai yra pagaminti iš 52 proc. medvilnės ir 48 proc. poliesterio, galima rinktis iš solidžios juodos ar sodrios raudonos spalvų. Tokio tipo marškinėlius lengva derinti su šortais, džinsais ar jūsų mėgstamomis kelnėmis.

Rašyk
Skambink