Sportinė apranga ir avalynė internetu

Кредитна історія не має важливого значення, якщо клієнт хоче взяти гроші до зарплати на картку онлайн в інтернеті.

Оформити швидку позику без відмов на карту. Взяти гроші в позику онлайн на будь-які потреби до 15 000 грн. Через інтернет за 15 хвилин в Україні.

Kepurės

NIKE sportinė kepurė ..
€3495
8223
NIKE laisvalaikio kolekcijos kepurė ..
€2995
8222
Vasarinė adidas kepurė. ..
€2495
8219
Vasarinė adidas kepurė. ..
€2495
8218
Vasarinė adidas kepurė. ..
€1795
8217
PUMA laisvalaikio kolekcijos kepurė. ..
€1595
8213
PUMA laisvalaikio kolekcijos kepurė ..
€1795
8210
PUMA laisvalaikio kolekcijos kepurė ..
€1795
8209
PUMA laisvalaikio kolekcijos kepurė ..
€1795
8208
NIKE laisvalaikio kolekcijos kepurė ..
€3495
8158
NIKE sportinė kepurė ..
€2295
8156
NIKE sportinė kepurė ..
€3495
8155
Kepurės

Sportinės kepurės žiemai ir vasarai: kaip išsirinkti?

Patogi ir praktiška kepurė, tai ne tik stiliaus detalė, bet ir būtinas atributas tiek žiemą, tiek vasarą. Žiemą kepurė apsaugo nuo vėjo ir kritulių. Ji naudinga tiek ir elementariai dėl šilumos, tiek ir būtina norint apsaugoti plaukus nuo žvarbių žiemos orų. Žiemą nedėvint kepurės plaukai greičiau išsišakos, jie gali išsausėti ir pradėti lūžinėti, prarasti blizgesį. Vasarą kepurė ne mažiau svarbi – jei daug laiko leidžiate gryname ore, gamtoje, ruošiatės leisti į žygį ar reguliariai sportuojate lauke, yra labai svarbu pasirūpinti, kad negautumėte saulės smūgio bei apsaugotumėte plaukus nuo saulės spindulių.

 

Šiltos kepurės žiemai

SPORT 4U parduotuvėje rasite platų rudeninių ir žieminių kepurių pasirinkimą. Dažniausiai šiltos kepurės yra pagamintos iš 100 proc. akrilo. Taip pat turime modelių su akrilo ir neilono ar elastano mišiniu. Populiariausi modeliai – tai tamprios kepurės, prisitaikančios prie galvos formos ir ne tik suteikiančios šilumos, bet ir apsaugančios nuo vėjo. Taip pat vyriškos žieminės kepurės gali būti dekoruotos bumbulu viršugalvyje.

Be populiariausių iš akrilo pagaminto kepurių, mūsų parduotuvė rasite ir keletą modelių su flisiniu (angl. fleece) pašiltinimu viduje. Tokie modeliai itin tinkami žvarbiausioms žiemos dienoms ar tiems žmonėms, kurie nuolat jaučiasi sušalę. Daugiausia kepurių modelių mūsų parduotuvėje yra klasikinių ir praktiškų juodos, pilkos, samanų spalvos. Tačiau taip pat turime ir ryškesnių modelių, pavyzdžiui, ryškiai raudoną PUMA EVOLIUTION SHIFT kepurę su bumbulu ar raudoną NIKE GOORO be bumbulo. Dar keli ryškesni modeliai – juodai-mėlynai-baltai dryžuota ADIDAS STRIPY ar švelniai rožinė PUMA CLASSICS ARCHIVE MID FIT.

Pirkdami internetu galite greitai ir lengvai rinktis kepures pagal jūsų mėgstamą gamintoją ar prekės kainą. Kepurės yra universalios – ir vyriškos, ir moteriškos, taigi iš visos mūsų parduotuvėje esančios pasiūlos rinkitės tą modelį, kuris patinka jums!

 

Stilingos kepurės vasarai

Vasarą populiariausios kepurės su snapeliu. Jos gali būti arba beisbolo kepuraitės (su lenktu snapeliu) arba kepurės su plačiu snapeliu (angl. Full Cap). Abiejų tipų kepurės gerai apsaugo nuo saulės, o kurią pasirinksite jūs – priklauso nuo jūsų asmeninio skonio ir stiliaus.

Beisbolo kepurės dažniausiai pasirenkamos aktyviam laisvalaikiui. Jų dydis yra reguliuojamas dirželiu, todėl jos tvirtai laikosi ant galvos, nenukrenta pučiant stipriam vėjui ar sportuojant. Vasarai skirtos kepurės yra gaminamos iš plonų, gerai drėgmę išgarinančių medžiagų, todėl su jomis nebus karšta. Pavyzdžiui, karštoms vasaroms dienoms puikiai tiks baltos spalvos kepuraitė, tokia kaip ADIDAS W ESS ar ADIDAS CLASSIC. Jei norite ryškesnės kepurės, ieškokite ryškiai žalios NIKE METAL SWOOSH ar raudonos PUMA FERRARI. Tai – tik pora pavyzdžių, SPORT 4U parduotuvėje taip pat rasite juodų, pilkų, rudų, rausvų, mėlynų ir kitų spalvų kepurių, taigi išsirinkti kepurę pagal savo skonį – nesvarbu, ar tai būtu vyriška, ar moteriška kepuraitė – galės kiekvienas.

Kepurė nuo saulės – būtinas pirkinys vasarai. Įsigykite beisbolo kepuraitę gera kaina iš mūsų parduotuvės internete ir vasarą pasitikite pasiruošę! O artėjant žiemai pasižvalgykite po mūsų žieminių kepurių kolekcijų, kurioje rasite NIKE, ADIDAS, PUMA ir kitų prekių ženklų gaminių.

Rašyk
Skambink